Bükdere Anaokulu
Bükdere Köyü Harran Şanlıurfa

VİZYON

Bükdere Anaokulu´nun vizyonu; çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile ulusal düzeyde tanınan bir kurum olmaktır.

MİSYON

Bükdere Anaokulu´nda, öğrenciler, bilgiyi ezbere dayalı olarak değil, araştırarak, sorgulayarak, yaparak ve yaşayarak edinirler. Çocuklar, özdisiplini ve benlik saygısı gelişmiş, toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, doğayı koruyan ve Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı bireyler olmak üzere eğitim alırlar.

Öğretim Şekli :Yarım Gün Tekli Öğretim

Yarım Gün Tekli Öğretim

08:30-13:30 Yarım gün

Klima+Elektrikli Isıtıcı

Harran Merkez ile okulumuz arası 2 km´dir.